19:30

Referat: Lilla Torg FF - AIF Barrikaden

Här kommer ett, beroende på referentens vistelse på annan ort förra veckan, mycket sent och summariskt referat baserat på minnen från ledare och någon spelare:

Startelva (4-1-2-3): Mark – Alex83 (siffran som syftar på födelseåret kommer fortsättningsvis – efter typ 10 andra ratade, för att inte säga förhånade, förslag - att vara det som används för att skilja de två Alex-arna åt), Max, Sten, Christoffer – Patrik – Martin, Osama – Josef, Olle, Amine

Avbytare var Albin som spelade mittback i slutet av första och början av andra halvlek, Viktor som spelade hela andra halvlek som vänsterback och Henke som spelade hela andra halvlek som central anfallare.

Matchen var som helhet jämn, De hade ett visst övertag i första halvlek medan vi hade ett visst övertag i andra.
Efter en mållös första halvlek tog Lilla Torg ledningen mitt i den andra för att sedan bara 5-10 minuter senare öka på till 2-0. Sedan Viktor fällts tilldömdes vi i den 81:a min en straff som Henke förvaltade på bästa sätt.